Waar begin ik als ik passief inkomen wil genereren?

De meest gestelde vraag als ik mensen spreek over passief inkomen dan is dit: “Waar begin ik als ik passief inkomen wil genereren?”

Met deze pagina wil ik je op weg helpen om vanuit het niets te starten met het opbouwen van je passieve inkomen.

Waar te beginnen? Ga brainstormen!

Zoals de bovenstaande titel al zegt, ga brainstormen! Ga brainstormen om producten, bedrijven of webwinkels te promoten die je interessant vind en die je zou aanbevelen aan je vrienden.

Waarom aan je vrienden hoor ik je denken?

Dat is heel simpel, omdat ik vind dat je altijd achter het product moet staan dat je gaat promoten of verkopen. Als dit echt het geval is zal je het namelijk ook aan je vrienden of familie verkopen (of promoten).

Hiernaast is het essentieel dat je producten gaat promoten of verkopen in een branche waar je zelf affiniteit mee hebt. Het schrijven van artikelen en het delen van interessante informatie gaat nu eenmaal een stuk gemakkelijker als je het zelf ook interessant vind!

Schrijf, met bovenstaande punten in gedachte, 10 tot 20 producten of branches (niches) op die jou interessant lijken om mee aan de slag te gaan!

Heb je 10 tot 20 producten (mag ook meer) op een rijtje gezet?

Dan ben je klaar voor de volgende stap: Bedenk hoe je met deze producten en in deze branches in de toekomst een passief inkomen kan halen!

Hulp nodig?

>> Download via deze pagina GRATIS het E-Book met 8 manieren om echt passief inkomen te genereren!